Gastenboek

Gastenboek

Deel hier uw ervaring van Massagepraktijk Elly Kok:

14 gedachten over “Gastenboek

 1. Omdat ik intensief gesport had, liep ik al een paar maanden met pijn in de rug.
  Voordat ik bij Elly terecht kwam, heb ik de fysio en orthomanuele arts bezocht. Helaas zag ik weinig verbetering.
  Na de eerste behandeling bij Elly, verdween de pijn grotendeels.
  Vandaag heb ik de tweede behandeling gehad, dus afwachten nu.
  Vanaf het eerste moment merkte ik dat Elly een zeer professionele, betrokken en kundige masseur is. U bent er zeker in goede handen.

 2. Na een scooterongeval 12 jaar geleden bij allerlei medisch specialisten geweest voor de pijn in mijn nek. Allerlei soorten therapieƫn en pijnbestrijding gehad, maar niets hielp op de lange termijn. Via een vriendin bij Elly terecht gekomen en nu al 2 jaar klant bij haar. Wat de medische wereld niet voor elkaar heeft gekregen is Elly wel gelukt; al 2 jaar (bijna) pijn vrij door middel van massage!

 3. Door intensieve belasting van mijn spieren (bovenbenen) had ik last van een extreme verzuring tijdens het sporten. Ik ben in de praktijk gekomen voor een herstel bevorderende sportmassage. De massage helpt om de verzuurde en verkrampte spieren los te werken.

  Ik heb inmiddels 3 massages achter de rug en ik merk al resultaat! Elly weet waar ze het over heeft en geeft goed advies. Kortom: ik ben heel tevreden en vertrouw erop dat ik door de massages volledig herstel van mijn klacht.

 4. Door intensieve belasting van mijn spieren (bovenbenen) had ik last van een extreme verzuring tijdens het sporten. Ik ben in de praktijk gekomen voor een herstel bevorderende sportmassage. De massage helpt om de verzuurde en verkrampte spieren los te werken.

  Ik heb inmiddels 3 massages achter de rug en ik merk al resultaat! Elly weet waar ze het over heeft en geeft goed advies. Kortom: ik ben heel tevreden en vertrouw erop dat ik door de massages volledig herstel van mijn klacht!

 5. De massage bij Elly is een essentieel element in mijn herstel na een zware operatie en een burnout. De ontspanning geeft m’n lijf die mogelijkheid.

  Maar haar vakkundige en liefdevolle handen hebben mijn herstel versneld! Van niet meer de trap op kunnen lopen naar weer heerlijk met m’n hond kunnen wandelen in het bos šŸ™‚

  Ik gun het mijzelf om 2x per maand een afspraak te maken, omdat de massages van Elly en haar adviezen er mede voor zorgen dat ik lekker in m’n vel zit!

 6. Van een heerlijke ontspanningsmassage mogen genieten in combinatie met een goede ontspannende sfeer waardoor alle stress binnen een korte tijd tot het verleden behoren. Zeker een aanrader! Een goedkope prijs voor een zeer waardevolle massage.

 7. Al jaren ga ik naar Elly, voor broodnodige ontspanning en onderhoud. Iedere keer kom ik als herboren thuis. Ook mijn volwassen kinderen weten haar te vinden. De een net als ik voor ontspanning en onderhoud, de ander bij examenstress. Altijd weet zij de behoefte precies te vervullen. Ze is een topper en ook heel lief!

 8. 2x per maand weer een heerlijke full-body massage waardoor de spieren soepel blijven. Door de combi van veel zittend werk en intensief sporten is het erg belangrijk dat de spieren regelmatig gemasseerd worden.
  Elly is een topmasseuse, soms pijnlijk als het vastzit en vaak ontspannend.
  En erg flexibel qua beschikbaarheid, zowel in de avond als ook op zaterdag.

 9. Een hele fijne sfeer met een rustgevend achtergrondmuziekje.
  Professional die precies weet wat ontspanning is, maar ook weet hoe ze spierpijn kan wegmasseren. Dat is massagepraktijk Elly Kok.

 10. Of je nu voor een ontspanningsmassage of een sportmassage gaat … Elly is van alle markten thuis! Relaxte sfeer, lekker muziekje, heerlijk geurende olie en niet te vergeten … Een topmasseuse. Met al je pijntjes, lichamelijke klachten en ook als je (serieus) wilt praten, kun je bij Elly terecht. Toevallig een keer een extra pijntje te behandelen, maakt niet uit, ze behandelt het pijntje op een gepaste manier. En ze geeft duidelijke en eerlijke tips als je voor sommige klachten bij een andere specialist moet zijn.

 11. Ik ga regelmatig naar Elly voor een full body massage. Persoonlijk vind ik haar de beste masseuse waar ik ooit ben geweest. Of je nu voor ontspanning komt of voor een blessure, professionaliteit ten top!
  Een echte aanrader! Ook de prijs is goed!

 12. Voor het oefenen van de Montferlandrun kreeg ik een scheenbeenblessure.
  Ik ben een paar weken lang bij Elly in de praktijk geweest en het heeft geweldig geholpen. Door het losmaken van mijn schenen en kuiten kan ik zondag de run pijnvrij rennen.
  Zeker kom ik snel terug voor een heerlijke hotstone massage. Bedankt!

 13. Meerdere keren een massage gehad. Na elke massage voelen mijn spieren weer helemaal relaxt.
  Voor goede gesprekken en top massages ben je hier aan het juiste adres

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *